Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Évforduló pin-up lányokkal

Évforduló pin-up lányokkal

2011. április 27. - Darqo

John S. Pemberton jó nevű atlantai gyógyszerész és a Jacob's Pharmacy jóvoltából 1886. május 8-án debütált a mindenki által jól ismert Coca-Cola, poharanként 5 centért. A 125 éves évfordulót megelőző 125 napban, január 3-tól különböző akciókkal, rendezvényekkel próbálják tuningolni a rajongókat és a népet. Ennek részeként elevenítették fel a nosztalgikus pin-up lányos időszakot is.

A Bulletproof márka-és csomagolás tervezéssel foglalkozó ügynökség a NWEN csapatával összefogva tervezte meg az 1955-ben piacra dobott fémdobozos változat ünnepi külsejét. Visszatekintve az ikonikus márka gazdag múltjára, a 40-es évek jellegzetes II. világháborús pin-up lányai mellett döntöttek, pontosabban Alberto Vargas munkái ihlették a mostani illusztrációkat, releváns és kortárs módon.

via: beautiful life

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr82858901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása