Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Para: Krokodil az aszfalton!

Para: Krokodil az aszfalton!

2011. április 16. - Mocca

SR.X a spanyol street art művész láthatóan tisztában lehet azokkal a fóbiákkal, melyekkel életünk során hol kevesebb, hol több sikerrel, de folyamatosan meg kell küzdenünk. Mikor betelik a pohár, általában hajlamosak vagyunk menekülésre fogni a dolgot, aminek a végén vannak, akik pecabottal a kezükben kiszakadnak egy közeli tópartra, mások egy füstös kiskocsmában kötnek ki.

Az esetek döntő többségében azonban egyszerűbben próbáljuk meg a stressz okozta belső feszültséget oldani, amikor a négy fal közé gubózva rátapadunk a tv képernyőre, majd  - némi nyugalom reményében - kapcsolgatva a távirányítót végül leragadunk valami zsékategóriás film mellett, amiben egy copfos öt éves kiscsaj éppen egy krokodilbébit bocsájt útjára a családi vécén keresztül.

Na, ez az az ünnepélyes pillanat, amikor a tudatalattinkban fixen elfoglalja megfelelő helyét egy kép. Az a szorongásokkal teli vízió, amit a tehetséges és tréfás spanyol legújabb művében, vicces formában és tovább frusztrálva a jó népet az egyik gijoni tengerparti sétány aszfaltjára vetített ki, egy a városi csatornahálózatba éppen visszaigyekvő méretes krokodil képében...

SR.X elérhetőségei

Weboldal

Facebook

Instagram

via: SR.X

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr822830738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása