Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Többet mond minden szónál...

Többet mond minden szónál...

2011. április 08. - Darqo

Azt mondják, egy kép többet mond minden szónál. Ez a gondolat a spanyol amatőr művész, Juan Osborne esetében érdekes színezetet kap, ugyanis a spanyol építész, dizájner, programozó több százezer szóból készíti el híres képek és ikonok újragondolt változatait. Kizárólag saját fejlesztésű szoftverét alkalmazva az időigényes feladathoz, a legismertebb, gyakran használt szavak segítségével próbál hozzátenni valamit az eredeti alkotásokhoz.

Állítása szerint, az emberek általában azt hiszik, hogy viccel, amikor azt mondja nekik, hogy csak egy netbookot és egy maga által készített szoftvert használ, de egy programozónak mi sem lehet természetesebb. Ha kell valami extra dolog, elkészíti maga a szükséges alkalmazást, teljes mértékben szükségtelennek tartja a kereskedelmi forgalomban kapható programokat (dejóneki).

Bár általában több mint 200.000 ezer szót használ fel egy-egy képhez, az eltelt tanulóévek alatt elérte, hogy csak pár napot vesz igénybe a munkafolyamat. Lélegzetelállító alkotásai közül idáig egy 500.000 szót tartalmazó tiportré volt a rekord, ám saját magát túlszárnyalandó a jövőben egy 1.000.000 szavas kép elkészítését tervezi. Szívből drukkolok!

via: oddity central

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr482809350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása