Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Alternatív kutyapóráz merészeknek

Alternatív kutyapóráz merészeknek

2011. április 04. - Darqo

Úgy élünk, ahogy szeretünk. Úgy dolgozunk, ahogy helyesnek hisszük. Szarunk a vállalati értékekre. Minden elnyert díj a vécénkben köt ki. Irtózunk az olyan divatos szakkifejezések kombinációjától, mint például a „kreatív megoldás”, és „az üzleti folyamatok optimalizálása”. Az általunk küldött ajánlatok terjedelme ritkán haladja meg az egy oldalt. Az egyetlen elv, amit követünk, csak két szó: semmi süketelés. Így nyilatkozik magáról az orosz kreatív stúdió, az Art.Lebedev.

Artemy Lebedev magántulajdonában lévő 1995-ben alapított Art.Lebedev Studio több mint 200 főt foglalkoztat, kínálatukban fejlett ipari-, grafikai-, és webtervezést találunk. Legújabb koncepciójuk, a Povodokus névre keresztelt pisztoly alakú pórázfogantyú, melynek láttán először a szörnyülködés, majd közvetlenül utána a jóleső röhögés lett úrrá rajtam. A kutyát a ravasz meghúzásával lehet megállítani. Azóta sem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem...Nektek?

via: yanko design

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr592796449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása