Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Cementszínű álomkéró - Pitch's House, Madrid

Cementszínű álomkéró - Pitch's House, Madrid

2011. március 28. - Mocca

A több nemzetközi építészeti díjat is magáénak tudó spanyol ICA Arquitectura egy Madrid melletti, gránit sziklákkal bőven ellátott telekre álmodta meg a Pitch's House sokaknak minden bizonnyal szokatlan struktúrájú épületét...

A csupa harminc év alatti építészekből álló csapat

által tervezett családi ház ismételten abba a kategóriába tartozik, amely formabontó megoldásaival szépen meg tudja osztani az építészet iránt érdeklődő laikusokat, de egyúttal a szakmát is.

Privát – közismerten elfogult – véleményem szerint hibátlanul szép munkát végeztek az ICA-sok. Persze hallom ám a kritikusok ellenvéleményét is: atombunker, de jól jönne ide némi szín a cement ellensúlyozásaként, rideg, nyers bla...bla...bla. Amire én konokul továbbra is azt tanácsolom: ha zavar a beton, egyébként (természetes, föld) színe, ne nyafogj! Inkább dobj fel adott falfelületekre néhány jó kis képet, de még nagyobb csettintés az üres képkeret, majd helyezz elé egy-két vadítóan piros Chippendale, Egg vagy akármilyen kecskelábú retró fotelt, mindezt fűszerezd valami trópusokról származó óriás zöldséggel egy bambusz dézsában és máris sikerült személyre szabnod a hangulatot.

via: inaquicarnicero.com

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr342778704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása