Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

"A Sötétség dióhéjba zárt nappal" - A Fény Firkászok

"A Sötétség dióhéjba zárt nappal" - A Fény Firkászok

2011. március 26. - Mocca

„Ezek az éjszaka settenkedő feketébe öltözött srácok semmi rosszban nem sántikálnak. Graffitiznek. De az ő alkotásaikat még csak nem is kell lemosni, hisz valójában ott sincs.”

„If that’s not real art, then I clearly don’t know what is.”...

Semmi ellentmondás nincs abban, hogy a békéscsabai srácok éppen ma, a Föld Órája napján kerülnek képbe! Tokai Sándor 'Toxy”, Újházy György„ Namega”, Varga Ottó „Makkos” és Haránt Ervin „Örvájn”, vagy ahogy magukat definiálják: a Fény Firkászok alig három évvel ezelőtt kezdtek el garázdálkodni a fotóművészet egy speciális irányzatában, ami hasonlóan látványos mint a graffiti, de mégsem sorolható be a vandalizmus egyik kategóriájába sem. Nem kell hozzá se spray, se festék, csak egy jó digitális fényképezőgép, néhány lámpa (vagy bármilyen fényforrás) és egy kis kreativitás!

Az apropó pedig, ami igazolja, hogy helyük van itt és ezen a napon (is) az ő művészetüknek, az egyben egy tuti programajánló: a csabai Fény Firkászok ugyanis a mai napon a Föld Órája hazai eseménysorozatának részeként egy elképesztő fény-graffiti installációra várnak mindenkit a Budai Várban!

Amennyiben valakiben maradtak még kétségek a srácok valódi szellemisége vagy elkötelezettsége felől, azoknak itt van az oldalukon állandóan - nem csak a mai napon - ott olvasható mottó, ami mindennél többet elárul róluk, a Manzárd nevében pedig: special recognition, guys!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr312773209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása