Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ez nem kulcstartókütyü...

Ez nem kulcstartókütyü...

2011. március 25. - Mocca

Kvíz of the nap: mi a közös a széncinege, a cralusso-féle intelligens horgászúszó, fél csésze túró, valamint Betti a hörcsöglány és a tokiói Thanko kínálatában szereplő „mame cam-dx” mikrokamera között?

Még mielőtt a nagy utánajárásban lefagynának a Wikipédia szerverei, inkább elárulom: a bevezetőben felsoroltak mindegyike megközelítőleg 14 grammot nyom.

A babatenyérben is kényelmesen elférő apróság azonban ne tévesszen meg senkit. Igaz, hogy (45 x 29 x 10 mm-es) méreteivel inkább valami játéknak vagy egy kulcstartókütyünek gondolhatnánk, de valójában nagyon nem az! Mint mindig, így most sem a külső, annál inkább a belső a mérvadó, hiszen ez a pöttöm jószág, akár 3264×2448p felbontású, 8 megapixeles JPG formátumú képekre is vetemedhet, HD felbontású videó rögzítésére képes, még microSD / SDHC kártyáknak, továbbá egy USB 2.0 csatlakozónak is szorítottak helyet benne. A hab a tortán pedig a digitális diktafon funkció, mert persze ezt is tudja. Mindezt kereken 99 dolláros kisker áron!

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr492770938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása