Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Dr Lakra démoni valósága (18+)

Dr Lakra démoni valósága (18+)

2011. március 14. - Darqo

Lehet túlszépíteni a dolgokat, oly sok minden szól azonban az idealizált, gyönyörű felszín alatti rothadásról, elég csak körbenézni a környezetünkben. Nem kell művésznek lenni ahhoz, hogy az átlagnál érzékenyebben reagáljunk, amikor úton-útfélen hazugságokba botlunk, viszont ahhoz, hogy ennek kifinomult formában adjunk hangot, nem árt némi tehetség. A mexikói Oaxaca-ban élő és dolgozó 39 éves híres tetováló művész, Jerónimo López Ramírez aka Dr Lakra pont ebbe a tehetséges kategóriába tartozik.

A sokszínű chicano, maori, thai, és a Fülöp-szigeteki kultúrák testfestő hagyományait alapul véve, Dr. Lakra pókokat, kígyókat, denevéreket, koponyákat, kereszteket és démonokat fest az 50-es évek mexikói magazinjaiban talált idealizált vintage figurákra. Pin-up lányok, birkózók, üzletemberek egy kicsit újragondolva, megfűszerezve némi játékos, pajkos, és gyakran szándékosan vulgáris, giccses erotikával. Francisco Toledo szintén híres grafikusművész fia hallucinogén és provokatív illúzióival jó nagy sallert ad a szépségideálok, társadalmi normák, ideológiák hazug és képmutató világának.

via: who killed bambi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr682731615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása