Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A sikkes városi törpe - FIAT 500 by Gucci

A sikkes városi törpe - FIAT 500 by Gucci

2011. február 28. - Mocca

Mint mondják, a jó marketing mindig talál okot az ünneplésre. Ez alkalommal dupla apropója is van a fiesztának, hiszen a tegnapi napon ünnepelték Olaszország szerte az ország egyesítésének 150. évfordulóját, melyet a félsziget két legendás brandje, a Fiat, valamint a tegnapi napon matróna - 90 éves - korba lépő Gucci azzal ünnepelt meg, hogy lerántották a leplet közös gyermekükről, a torinói autógyár néhány évvel ezelőtt újjászületett ikonikus 500-as típusának a divatház által feltupírozott speciális kiadásáról...

A limitált darabszámú városi mini testreszabásában elévülhetetlen érdemeket szerzett a Fiat’s Centro Stile, illetve a Gucci kreatív igazgatója Frida Giannini. Erőik egyesítésének eredménye a FIAT 500 by Gucci, amihez természetesen további olyan személyes finomságok is járnak, mint a stílusos bőr utazótáska szett és kesztyű, az elegáns óra, napszemüveg, de további kiegészítők is vannak a kollekcióban, persze egytől egyig made by Gucci.

Az egyedülállóan dögös 500 mini hivatalos premierjét jövő héten a genfi Salon keretén belül tartják meg. Az értékesítés 2011. április 01-én először Olaszországban kezdődik meg, míg a kontinens többi országában - így talán nálunk is - július 01-től lehet a márkakereskedések kasszájához járulni, ahonnan 17.000 euró, alsó hangon kb. 4.8 millió forint befizetése után már lehet is boldogan cipelni hazafelé a „drágaszágot”.

via: carscoop

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr672696371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása