Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Pihenj buborékban – Bubble Tree

Pihenj buborékban – Bubble Tree

2011. február 22. - Darqo

Egy betokosodott városi ember számára furcsának tűnhet a totális meztelenség érzetét keltő Bubble Tree ötlete, még akkor is, ha az igazi hálószobai környezet hangulata, kényelme és melegsége köszön vissza a „falak” között. Az átlátszó buborékszobák és lakások minden szükséges hozzávalóval rendelkeznek, ami jó néhány szép pillanatot biztosíthat számunkra a természet közepén, viszont nagy mértékű nyitottságot követel lakóitól.

A Bubble Tree nevű cég innovatív buborékszoba ötlete Pierre Stephane Dumas designer/fejéből pattant ki, mely új megvilágításba helyezi az ideiglenes szabadidős szálláshelyek fogalmát. A cégtulajdonos elfogultan csak így nyilatkozik a koncepcióról: minimális energia-és anyagfelhasználás, maximális kényelemben és kölcsönhatásban a környezettel.

A méregdrága áron bérelhető, illetve vásárolható „lakosztályokkal” kapcsolatban már csak a Blair Witch okozta sokkoló emlékeket kell elhessegetni, valamint rájönni, hogy mi van abban az esetben, ha a hajnali ébredéskor épp’ egy medve integet nekünk a hajszálvékony fal másik oldaláról.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr462677704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása