Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Buszváró szalonok Párizsban - Guerilla by IKEA

Buszváró szalonok Párizsban - Guerilla by IKEA

2011. január 05. - Mocca

Mit szólnátok egy olyan buszmegállóhoz, ahol a buszra nem állva, hanem például az otthon melegét imitáló kényelmes fotelbe vagy egy puha kanapéra lehuppanva egy hangulatos állólámpával és az elmaradhatatlan könyves szekrénykével a hátatok mögött lehetne várakozni?

A svéd IKEA-tól nem áll távol az ilyen váratlan, olykor meghökkentő ötletek megvalósítása, hiszen 2010 tavaszán ugyanitt a St. Lazare, Champs-Elysées Clémenceau, Concorde,

és az Opera metróállomások utasait kényeztették két héten keresztül az állomásokra kitelepített fotelekkel és kanapékkal.

Ezt az emelt szintű kényelmet/élményt kapták meg immár második alkalommal a párizsiak a karácsony előtti héten, amikor nem kis meglepetésükre megszokott buszmegállójuk helyén apró, komfortos szalonok fogadták őket. A gerillaakció mögött persze ismét az IKEA állt, amely a kampány ideje alatt 12, elsősorban belvárosi buszmegállót alakított át a legújabb termékeiből álló kollekció darabjaival.

A „hadművelet” alatt arra is lehetőség volt, hogy a birtokba vett várókban készült privát fotókat feltölthették egy fészbúkos oldalra, amelyekből a legjobb tíz képet az IKEA egyenként 100 Euróval jutalmazott.

Kérdésünk: Ti hogyan fogadnátok hasonló akciókat itthon?

 

via: psfk, taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr252562309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása