Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ölts nyelvet a világra - A Macskanyelv

Ölts nyelvet a világra - A Macskanyelv

2010. november 20. - Mocca

Ki ne majszolta volna átszellemülten gyermekkorunk egyik, ma már kultikussá ikonizálódott csokoládéját, a Macskanyelvet? A boldog gyerekkor hangulatát idéző édesség most egy alapos vérfrissítésen esett át a Tshirt reklámügynökség jóvoltából...

A Tshirt Ads and Design egy többek között arculatépítéssel is foglalkozó független magyar reklámügynökség. A három kreatív úriember, Bisztray Sándor, Kuszkó Rajmund és Palotai Balázs által irányított cég legújabb projektje a Macskanyelv brand korhoz igazítása, ami első lépcsőben a csomagolás ráncfelvarrásos beavatkozással és egy nem mindennapi promócióval történő átszabása volt.

"Az új Macskanyelv csomagolást és az Ölts Nyelvet a Világra! promóciót meglátni és megszeretni egy pillanat műve. A hagyományos, mégis vadonatúj brand mellé mozgósító és eredeti, online promóciót terveztünk. A játék nyertesei saját arcukat vagy saját képeiket láthatják viszont a csomagoláson."

Arra biztatok mindenkit, bolonduljunk már meg egy kicsit! Legyünk a móka részesei és öltsük ki a nyelvünket a világra! Hajrá! :D

via: tshirtadsanddesign

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr722460996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása