Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

MÖBELKUNST - újra egész napos design vásár

MÖBELKUNST - újra egész napos design vásár

2010. november 18. - Darqo

A Möbelkunst tulajdonképpen egy nyolc év alatt kialakult designbútor és ajándéktárgy gyűjtemény. Az elérhető áron kínált kiegészítők leginkább skandináv tervezőktől származnak, de előfordulnak máshonnan érkezett, és magyar iparművész munkák is. Az igazi, tartalmas múlttal rendelkező tárgyak között majdnem minden megtalálható, ami egy lakásba vagy irodába kellhet: híres tervezők kultikus tárgyai és ismeretlen, de stílusos darabok is, bútorok, lámpák, kiegészítők, plakátok, apró használati-és dísztárgyak. A céljuk az, hogy ezek a csodálatos tárgyak, amiket annyira szeretünk, és amelyeket oly sok évig örömmel gyűjtöttünk, az általuk szervezett egész napos design vásárok jóvoltából újra minél több otthonba bekerüljenek.

2010.11.28-án pedig újra egész napos design vásárt rendeznek, melyet ezúttal a 600 nm-es új raktárukban tekinthetnek meg a kíváncsiskodók. Az egész napos mulatsággal egybekötött megnyitóra mindenkit várnak szeretettel, aki egy kicsit is érdeklődik az 1950-1980-as évekből származó, eredeti vintage stílusú designbútorok és ajándéktárgyak iránt. Most, hogy méltó helyet is találtak a sok szép dolognak, szeretnék ha mindenki velük örülne!

A programok tekintetében is gondoltak mindenkire:

-A számtalan új szerzemény mellett a falakon GOBE Sófalvi Imre minitárlata látható majd,

-a raktárukban kialakított műhelyben élőben láthatjátok, ahogy restaurátor kollégájuk felújítja a hozzájuk beérkezett darabokat,

-és ha szeretnéd megörökíteni azt, hogy náluk jártál, készítenek rólad egy fotót Eero Aarnio híres BALL gömbszékében.

-Éhségedet a Nemsüti szendvicsbár egészséges alapanyagokból, frissen készített finom ételei, szomjadat a helyben melegített forralt borral olthatod.

-A kicsiknek gyereksarok.

-Dj-k: Elliot és Suhaid

Az új cím: Budapest, IX. kerület Földvári u. 4. (villamossal: 2-es villamos Közvágóhíd végállomásától 10 perc gyalog, busszal: Boráros térről fekete 23-as és 54-es busszal 4. megálló). Az időpontot se felejtsd beírni a naptáradba: 2010.11.28. nyitva: 10:00 és 18:00 óra között.

Möbelkunst a facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr402456778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása