Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Miből készült a lépcső? - Napi tipp újrafelhasználáshoz

Miből készült a lépcső? - Napi tipp újrafelhasználáshoz

2010. október 27. - Darqo

Na, ki az, aki elsőre kitalálja, hogy mi látható a képen? Természetesen azon kívül, hogy egy szobabelső a galériáról fotózva...Kérem szépen, a lépcsőre tessék elsősorban figyelni, és csak akkor kattintsatok a folytatásra, ha megvan a tipp.

Kíváncsi volnék, hogy ki találta ki elsőre, de gyanítom, hogy a gyerekek nagyobb arányban vágják rá a helyes választ: ez bizony gördeszkákból készült. Így is van, az újrafelhasználás jegyében íródott mostani poszt napi csináld magad inspirációnak is megfelel, hiszen kiszuperált gördeszkákból áll a feljáró. Ezen az oldalon (sajnos csak németül) pontosabb instrukciókat is kaphattok az összeállításról, nagy vonalakban pedig némi kreativitás, pár darab gördeszka lap, egy jó tervezőprogram és egy még jobb szaki szükségeltetik a folyamathoz.

via: recyclart

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr372402722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása