Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ilyenek voltak: a tranzisztoros rádió

Ilyenek voltak: a tranzisztoros rádió

2010. október 27. - Mocca

Emlékszik valaki még a hőskorra? Azokra az időkre, amikor feszülten hallgattuk végig minden áldott nap a 13.45-ös „időjárás és vízállás jelentést", körmünket rágva, hogy éppen hol és merre tilos találkozniuk egymással a "hajóvontágoknak"?

És miután a fokozott izgalomtól verítékes homlokunk ráncai kezdtek azon nyomban kisimulni, amint Tina Charles a húrok közé csapott a 14.00-ás „Tánczenei koktél, Csak fiataloknak, Töltsön egy órát kedvenceivel szerkesztette Komjáthy György” című műsorokban?

Bár akkor, még kimérten adagolva kaptuk a rothadó nyugat popkultúrájának dekadens, osztályidegen hangfoszlányait, mégis epekedve vártuk, hogy végre a fülünkre tapaszthassunk egy fura kis szerkezetet, amit tranzisztoros rádiónak hívtak.

Ilyenek voltak:

via: the dieline

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr602402654

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Záhony-Tokió: így nézett ki a mobil 64' nyarán 2010.10.27. 18:16:47

A Budapest-Záhony vonalon dízelvonatok állnak szolgálatba, és Tokióban megnyitják az olimpiai játékokat. Ez utóbbival kapcsolatban pedig a lehető legbájosabban és legijesztőbben japán anekdota rémlik fel: az ezidőtájt épült tokiói tévétorony pár méterr...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása