Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Fashion for Love by Jackie Saad Robinson

Fashion for Love by Jackie Saad Robinson

2010. július 15. - Mocca

A jelenleg Brooklynban élő designer Jackie Saad Robinson Kolumbiában született, anyai ágon emigráns lengyel zsidó, apai vonalon libanoni vér csörgedezik ereiben. A kultúrák ennyire sokszínű keveredésének köszönhetően aztán nem is annyira meglepő, hogy alig múlt 13 éves, amikor édesanyját első, saját tervezésű ruhakollekciójának egyik darabjával ajándékozta meg.

A gyerek kreativitására aztán tanárai is gyorsan felfigyeltek, tanulmányaiban mindvégig támogatták, így néhány év múlva a bogotai művészeti egyetem diplomájával a zsebében nyakába vette a világot, meg se állva a kreatív szcéna egyik mekkájának számító New Yorkig.

Az identitását büszkén felvállaló Jackie tehetségére itt is hamarosan felfigyelnek. Még 1992-ben a LADY IN WAITING című rövidfilmjét Oscar-díjra jelölték, majd többek között az Ogilvy and Mather a Vogue Homme International, Billboard, MR, People, Marketplace, People en Espanol, Instyle, Intouch, Ok, DTM, Infashion, Nikki Style, Nexos, Miami Herald, Daily News, New York Post, El Diario, El tiempo NY, Etc On websites as Hollyscoop, Fashion156, Essential Homme, Noche Latina, és a spanyol nyelvű MTV kreatív tanácsadója lett, továbbá vizuális tervezője a Kabbalah Center NY-nak, illetve design-tanácsadó a Donna Karan NY-nál.

Néhány évvel ezelőtt alapította meg a LATINO ROYALTY és a Made in Heaven Productions (leánykori nevén FASHION FOR LOVE) nevű cégeket, melyek bevételéből egy olyan alapítványt is létrehozott, ami a dél-amerikai gyermekek foglalkoztatása ellen veszi fel könyörtelenül a harcot!

A saját tervezésű T-shirt kollekció megvásárlásával bárki támogathatja a mozgalom munkáját, ugyanis a bevétel 10%-a egyenesen az alapítvány számlájára kerül.

Ízelítő a kollekcióból:

via: elespectador, iqons

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr592153349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása