Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

4166 nap fél percben - Noah K. everyday...

4166 nap fél percben - Noah K. everyday...

2010. július 12. - Mocca

Noah Kalina amerikai fotóművész több, mint tíz évvel ezelőtt nagy fába vágta a fejszéjét. Egy hideg januári napon elővette fényképezőgépét és készített magáról egy önarcképet. Majd másnap is, meg harmadnap, meg az utána következő napon is így tett. És ezt teszi azóta is! Hozzávetőleg 4166 napja minden egyes nap elkészül egy kép! 

Ha ajánlhatok valamit, használja mindenki jó gyorsan az egér görgető gombját. Eszméletlen ahogyan tíz év kb. 4166 napja, szó szerint lepereg másodpercek alatt a szemünk előtt.

Az időutazás egy részéről készült egy látványos videó is, amit természetesen a You Tube-ra is feltöltöttek, és amelyet a TIME magazin idén áprilisban az 50 legjobb videó közé sorolt!

via: noahk

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr692146960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása