Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Posztajánló + játék a Boróka Otthonbolttal

Posztajánló + játék a Boróka Otthonbolttal

2010. június 30. - Darqo

Szóval, az úgy történt, hogy az egyik kedves barátom, az ágy - asztal - tv blog szerzője felkért egy fotózásra, és mivel szívesen teszek eleget az ilyen kéréseknek, ráadásul egy kedves kis lakber/kütyüboltot kellett meglátogatni, duplán élvezetes volt számomra a program. A fotózás céllal történt, a Boróka Otthonbolt tulajdonosával, Merkl Gabival ugyanis egy interjút készített, amit egy egyszerű játékkal kötöttek végül egybe. Hajtás után további információk...

Az ÁAT bejegyzésben számos saját kép található, de hogy izgalmasabb legyen a mostani blog-, poszt-, interjú- és játékajánló teljesen más fotókkal találkozhattok itt, mint ott, csak a kedvcsinálás miatt, mert tényleg érdemes ellátogatni az üzletbe, a kedves légkörbe, a mosolygós és közvetlen Gabihoz. Jah, míg el nem felejtem, az interjút, további képeket és a 20.000.-Ft-os nyeremény lehetőségét itt találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr482121459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása