Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Bán Sarolta szürreális képei - MINDAZONÁLTAL, prekoncepció nélkül

Bán Sarolta szürreális képei - MINDAZONÁLTAL, prekoncepció nélkül

2010. június 15. - Mocca

Milyen fura már az, hogy témakeresés közben rendszeresen külföldi oldalakon kell egy-egy tehetséges magyar munkájába belefutni. Így került képbe az a Kiss Miklós is, akivel nemsokára egy, a blognak adott exkluzív interjú keretén belül részletesebben is megismerkedhetünk, és ugyan ez a helyzet Bán Sarolta munkáival is.

A mindössze 27 éves budapesti művésznő alig négy évvel ezelőtt (Laci a posztot 2010-ben írta. A szerk.) készítette el első digitális illusztrációit, mára viszont nemzetközileg is elismertté vált egyedi hangulatú szűrőjén keresztül szemlélt szürreális képeivel.

Hitvallása szerint soha nem szeretne bármifajta prekoncepciót ráerőltetni a képeit tanulmányozó közönségre. Akkor a legboldogabb, ha alkotásaiból mindenki a saját, egyedi konzekvenciáját tudja levonni. Szerintem ez a fajta alkotói hozzáállás rendkívül szimpatikus!

Akkor stressz gomb off és jöjjön egy S Z U B J E K T Í V  válogatás itt...

...itt meg a teljes photostream.

via: chilloutpoint

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr372083875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása