Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Alienek nyalakodnak (18+)

Alienek nyalakodnak (18+)

2010. április 18. - Darqo

Andrey Razoomovsky orosz fotóművészről sajnos nem sokat tudni, de azt mondják, hogy jó bornak nem kell cégér. Munkái önmagukért beszélnek, bármelyik fotósorozatát nézem megértem, hogy kapkodnak érte a cégek, emberek ezrei. Ha Stefan Gessel művész fotóiról azt írtam provokatív, akkor Andrey Alien VS. Hölgyek fotósorozatáról nem tudom mit mondhatnék. Talán tényleg nem ez volt a megfelelő szó múltkor. Manapság, amikor már a szennylapok címoldalán is nap mint nap találkozhatunk bögyösfaros nőket ábrázoló képekkel nagy-nagy öröm, ha ilyen különleges, művészi meztelen képeket találhat az ember.

A téma hálás, a horrortörténet egyik leghíresebb szörnyét keverni a fülledt erotikával mocskosnak nevezhető a szó legpozitívabb értelmében, de inkább beszéljenek helyettem a képek…Like it or not?

via: Beautiful Life

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr731931067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása