Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

MimikriVizsön, a nem párásodó tükörtévé

MimikriVizsön, a nem párásodó tükörtévé

2010. március 23. - Mocca

Azzal kezdődött, hogy vittem be magammal a fürdőkád mellé szinte minden este, mert akkor ment a Szabad Európán a tinédzser parti Cseke Lászlóval vagy az Amerika Hangja. De sokszor szomorítottam a szomszédokat akkor is, amikor együtt bömböltem én, Rod Stewart és a „Rédió Lákszenbörg”, meg az akkori hifim, egy „9 voltoslaposelemes” Sokol rádió.

Nem sokkal később, ahogy serdülőbe váltottak a hormonjaim, kezdtem hűtlen lenni rádiómhoz, mert belecsöppent az életembe egy tűzpiros orosz gyártmányú kis tévé. Valószínűleg ekkor fogalmazódott meg legelőször tudatalattimban az igény, a fürdőszoba falba süllyeszthető Junoszty TV-ről.

Vizuális mohóságomra mi sem jellemzőbb, hogy azóta dédelgetem titkon - mind ez idáig reménytelenül - azt a vágyamat, hogy egyszer majd „csempe-tévé” tulajdonos legyek.

Nos, hozzám hasonló „pixelcuppantak”, figyelem! Elérkezett a mi időnk! Többé nem álom az esti csobbanások alatti sörözős (az eddig se volt az) meccsnézés. Az amerikai Seura cég ugyanis piacra dobta speciális innovációját, a bármilyen, de elsősorban fürdőszobai tükrökbe szánt, teljesen sík képernyős LCD televíziót.

 

Az alapállapotban klasszikus funkcióját betöltő tükörbe nézve először fel sem tételezi a gyanútlanul belepislogó, hogy mivel is áll szemben, ugyanis a cég szabadalmaztatott technológiai újításának köszönhetően a tévé kikapcsolt állapotban teljesen láthatatlan.

Természetesen a „tükör - mimikri - vizsön” a legszigorúbb érintésvédelmi szabályoknak is eleget tesz, valamint azt a jogos elvárást is maximálisan kielégíti, hogy ha éppen arra van igényünk, akár gőzben is nézhető, ugyanis nem párásodik.

A gyártó egyébként felkészült az olyan teljesen egyedi, elképesztő igények kielégítésére is, mint a konyhai tűzhely üvegfedelébe épített hőálló, a képkeretbe vagy az üvegcsempébe illesztett LCD képernyők telepítése.

A Seuro tévék a nagy nemzetközi sikerek mellé idén megkapták a Las Vegas-i CES legjobb otthoni innovációjának díját is.

via: DigsDigs

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr441861651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása