Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Fényzuhany közös fürdéshez

Fényzuhany közös fürdéshez

2010. január 28. - Mocca

Pontosan nem tudom, hogy mikor vált „divattá” a különböző világító lakás, illetve buli kiegészítők használata, mindenesetre újabbnál újabb változataival halmoznak el minket. Jótékony mosolygás lett úrrá rajtam, mikor internetes kalandozásaim során ráakadtam a világító zuhanyrózsa változatra, és minden huncut gondolatot félretéve egyértelműen a párunkkal közös esti zuhanyzás élményének finomhangolása jutott róla eszembe. A felhasználási lehetőségek szó szerint értelmezhető sokszínűsége rengeteg fürdőszobatitkot rejt magában.

Gyermeklelkű felnőttként, csendes magányomban még talán az enyhe lézerkard utánérzés is hatalmába kerítene, csak győzzek utána felmosni. Amúgy persze a színterápia bizonyítottan jótékony hatása sem elhanyagolható. Most, hogy repkednek a mínuszok a folyamatos vörös színben -ami, ki gondolta volna, a forróvíz jelölője- való fürdőzés után az asszonyka vagy a ház ura sem hivatkozhat fejfájásra, a vörös ugyanis a nemiség szimbóluma, a libidó színe. Éppúgy lehet az élet, mint a halál jele; mindkét esetben a vérrel asszociálható. Aktivizál, élénkít, lendületesebbé, intenzívvé tesz. A renyhe és redukáló folyamatokat új lendületbe hozza, erősíti a gondolkodást.

„Zuhanyozz a fényben! Egy egyszerű tusolásból varázslatos fényshow lesz! A világító zuhany nemcsak isteni látvány, hanem praktikus is: a zuhanyfej a víz hőfokát érzékelve kék, zöld vagy piros fényben világítja meg a vízsugarat, ha pedig túl forró a víz, pirosan villogva figyelmeztet. A gyerek a fénnyel játszva tudni fogja: vigyázva nyúlunk a pirosan ragyogó vízhez! A világítás energiáját a víz nyomása adja, elemre nincs szükség, ha folyik a víz, a zuhany világít! A zuhanyfej bármely szabványos zuhanycsőhöz egyszerűen csatlakoztatható, de a tartozékként zuhanycsövet is adunk a fejhez.” - áll a magyar forgalmazó honlapjának leírásában.

Egyetlen hátrányát érzem, valószínűleg csak az esti sötétségben érvényesülnek igazán ezek a fényhatások, viszont használata közben rengeteget spórolhatunk a villanyszámlán, ami ugye manapság nem elhanyagolható szempont. A weboldalon nem csak zuhanyrózsát árulnak, repertoárjukban több, bulikon használható műjégkocka és egyéb kiegészítő kellék is megtalálható, viszonylag elfogadható áron. (Update: a cikkünk 2010 elején jelent meg, azóta a forgalmazó oldalán már nem lehet vásárolni a világító zuhanyfejből.)

Fény-műjégkocka

Fénypohár

Fénytejespohár

Fény-műnarancs

Fényesernyő

Aki pedig többet szeretne olvasni a színterápia jótékony hatásairól, itt böngészhet.

Rövid és egyszerű videó a használatról

 

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr101708991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása